Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?


Tröst

igen

tom

igen

Eko över Lagaån

skriande fiskmåsar i flertal

sol

igen

tom igen




Fri vers av Spir@
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-04-25 00:59



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
oh Lagaån är vacker!
Får du också vårdeppighet?
kram i massor
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@