Min älskades toleranta vidsynthet fanns i obegränsad omfattning
så länge han levde och nu har jag det att förvalta
eftersom kärleken är evig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskades toleranta vidsynthet fanns i obegränsad omfattning
så länge han levde och nu har jag det att förvalta
eftersom kärleken är evig




Min evighet

 

Inga
gränsmurar
sattes

för

den
som
är
jag

Hans
förmåga
att

älska

gällde
hela
mig
och

Kärleken
har åter
räddat
mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2008-04-25 06:43



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Det ÄR kärleken som räddar,
den ser bara olika ut.....
2008-04-25

  Rolfsdotter
Otroligt vacker kärleksförklaring, sann kärlek som bär, kram Backsippan
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP