Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du blev singel

I ett avlägset hörn av världen
tänker jag på det som en gång var
Livsval & vägval som format utformat den jag uppger mig vara
Älskade alltid mig själv, likväl genom bra som dåliga tider
Inte sedan jag lämnat dig!
Fyllan sveper iväg den där ångesten, bästa vännerna Merlot, Bacardi, Jack & Leo ger en hjälpande hand på vägen

Trodde mig ha hittat hem, men kartläsaren høll atlasen uppochnedvänd




Övriga genrer av Miss 51
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss 51