senryu
                                 " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu
                                 


De tänker på mig

Är det otacksamt

att hellre vilja träffas

än bli tänkt på




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 09:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej det är det inte!
Att få veta att någon tänkt- fint- men man visste det inte då man behövt
2008-04-27

  Gunilla VIP
Då skulle all längtan var otacksamhet......
Närhet berikar, bejakar beröring av kropp och själ.
2008-04-25

  Gunwale VIP
Om dom tänker på mig, vem tänker dom på då?
2008-04-25

  Ilona _L
Jag håller med de föregående \"talarna\"!
2008-04-25

  KristinaE
.. näh, den fysiska närvaron av en annan människa är så viktig för att jaget skall känna sig levande!
2008-04-25

    eva m h
Nej visst inte!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP