Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på tre rader

Kärleken kommer
Kärleken går
Allt som finns kvar är mina öppna sår




Fri vers av The one winged angel
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel