Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu känner man sig lite kreativ igen ;P Men aja, kommentera? (a)


Ta mig härifrån

Vagga mig till söms som ett barn
Och för iväg mig
Till sagornas land

Trolla bort världens måsten
Lindra min smärta
Läk mina sår

Håll om mig
I en varm kram
Stanna hos mig för evigt

Och vad du än gör
Låt mig aldrig vakna




Fri vers av xEvviie
Läst 326 gånger
Publicerad 2008-04-25 21:56



Bookmark and Share


  törne
Hur kan du få till allting så bra?? :\'O jag förstår det verkligen inte... <3
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie