Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke kring krympandet
vad är det som händer....?



Krympmedel

När du känner dig hopkrympt som människa
kan det vara


jordens dragningskraft
som plötsligt koncentrerats kring dig
och trycker ned dina axlar mot marken

eller

huden som i senaste duschen
blivit tvättad med
krympmedel i stället för tvål

eller

magen som svalt
något giftigt vidrigt
illasmakande ämne

eller

bröstet som blivit
hopdraget av osynligt rep
ditsnärjt an någon illasinnad

eller

vad är det som sker?




Fri vers av Nic
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-06-20 20:49



Bookmark and Share


    Mejja
Läses med ett leende :) Ja där knep du den!
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic