Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodiga ord

Pekar finger.
Klumpigt snett.
Inga djupa jack i armen.
Bara fusk långa ärr.

Du tycker inte om när jag gör så.
Och kanske är det ett svek
Att jag gör så ändå.

Det kliar i sår,
Egenproducerade.
Men jag har värre ändå
Dom sitter inuti.
En liten samling av blodiga ord,
Jag har sparat.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 552 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-23 14:52



Bookmark and Share


  RiJoKu
Blodiga ord. Mycket bra iaktagelse/känsla/beskrivning.
Gillar den här. Tyvär har jag inte mycket för de som skär sig i armar, och gillar just med lite tragikomedi rad 5-7.
Bra!
2008-06-17

  opheliavampira
Fint så, de blodiga små orden fylls i av andra ibland, dock sparar man de som känns mest.
applåderar massor
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe