Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära fröken brun.

kära fröken brun
du slickar dina sår
långsamt
sakta
blenkar dem bort



de sår du en gång fyllt
upprepade gånger
med ord



ord i mängder
som du samlar i sängen
och du får knappt plats själv




sår som blivit ärr
börjar blekna bort ifrån din hy




nu måste du också
sakta lära dig
att lyfta orden ur ditt bröst.




Övriga genrer av fröken brun
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-26 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun