Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förvirrad situation

Sitter i källartrappen

svart som natten

vet ej om jag ska upp eller ner

ingen aning om varför jag är här

får en olustig känsla i kroppen

det är ej första gången jag undrar

vart mina fötter ska ta vägen

med mig i släptåg

blir det där jag var sist

eller nya marker att beskära

 

Bara det händer något snart

kan ju ej stanna här

fatta ett beslut nu

jag vill vidare.....

 




Övriga genrer av Spider
Läst 483 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-29 00:12



Bookmark and Share


  aol
så igenkännande så bra du träffar någt inom oss bravogillas
2008-05-02

  häxanmara
Du kommer hitta rätt väg ska du se...
2008-04-29

  Elaine.S VIP
Sådana förvirrade stunder kan vara nyttiga ibland....lite eftertanke..... när fötterna väl bestämt sig så följ dem...
2008-04-29

  Lyckohäxan Enediel
Okej...ett gott råd ska du få av din lillasyster...
Sätt ena benet strax framför det andra så kommer du precis dit du ska...följ ditt inre och tänk inte så mycket...då blir man lätt förvirrad.
Så en sak till...slicka inte på grodor!!
2008-04-29

  Lejonhjärtas poesi
Livet är ett förvirrat kaos och det leder hela tiden någon vart och du har en härlig livsinsikt och önskan om att vilja gå vidare, det kommer att leda dig rätt, lycka till på färden!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider