Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden omdanar


Jag är här, jag är nu
allt som finns är denna stund
jag är stillheten
där rörelsen börjar
jag är tystnaden
där musiken föds

Sinnena de klarnar
och tystnaden omdanar
ord utan mening
till mening utan ord




Fri vers av Ken Taurus
Läst 727 gånger
Publicerad 2008-04-26 20:55



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Vacker och rofylld. Gillar speciellt ordleken i de två sista raderna.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus