Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Kärlek kan inte dö

 

Kärlek dör inte

även om döden hinner

komma emellan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-26 21:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej den dör aldrig, aldrig, aldrig!
2008-04-28

  Michaela Dutius
Nej - kärleken är evig- den dör inte
2008-04-27

  Gunilla VIP
Kärlek är
universums klister,
var det någon
som
sa.
Lika
uråldrig
som universum,
vi alla är en del av.
2008-04-26

  friheten
Sant som det är sagt!
2008-04-26

  korpfjäder
Så sant.
Kärleken kan verkligen inte dö!
2008-04-26

  stefan.g
Ja det är så sant! Störst av allt är kärleken...En bra påminnelse, tack för läsningen.
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP