sådant som inte
blev sagt innan döden kom
det sitter där och skaver och skaver
och liksom kräver att få ta plats och att det är dags nu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sådant som inte
blev sagt innan döden kom
det sitter där och skaver och skaver
och liksom kräver att få ta plats och att det är dags nu




Det blev inte sagt mamma

först
ville jag
tacka dig
för att du gav

mig

livet

och
allt
du
försakade

med
självklarhet

t a c k



är det
den sak
som ligger
och gnager
inom
mig
och
jag
tror
knappt
att du
minns

och nu när
jag ber dig
förlåta mig
så hör

jag

dig

säga

jaså det
men det
förstod ju
jag att du
inte
menade

som det
lät och
det var
ju helt
rätt så
gå nu
inte och
tänk
mer
på det
Ulla

skulle

du

ha

sagt mamma




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-26 22:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Denna poesi berättar att Du är en underbar människa, Ulla, med ett jättestort hjärta.
2008-04-28

  Michaela Dutius
Ja det som inte blev sagt finns kvar- men du säger det så fint och så bra här och nu
2008-04-27

  Gunilla VIP
Nu är det sagt!
Det som skavt så illa.
Nu läker det skavda ut.
En annan ro sig infinna.
Fina ord sagda på
ett finstämt sätt!
2008-04-26

  korpfjäder
Så viktigt det är, att göra relationerna klara, också om det sker bortom tid och rum!
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP