Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ondskans skugga


I skuggan av ditt anlete
kontrollen och ondskans makt


krympte jag till mindre än intet




Fri vers av Nic
Läst 229 gånger
Publicerad 2005-06-20 22:52



Bookmark and Share


  Rachel Roth
mycket bra fångat, tillintegörandet i skuggan av det onda
2005-06-20

  madinsane
jag önskar nästan att mellanraden inte var med. den säger så mycket redan med de andra två. rysligt bra är de!
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic