Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett moln åt farfar

Kommer
man
till

himlen
när man
dör

är
farfar
i

himlen nu

undrade
min unge
vän

och så
tittade
vi uppåt

och letade efter
ett passande
moln åt
farfar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-27 10:15



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...och kunde i andanom
se hur han kikar ner på
er över molnkanten... *S*
Underbart fångat!
2008-04-29

  Bibbi VIP
Underbar poesi.
Applåd!
2008-04-28

  charlotte hedendahl
Så vackert och målande beskrivet!
2008-04-27

  SusanneStrömstedt
Väldigt fint..
2008-04-27

  Michaela Dutius
Oerhört vacker...man ser er två framför sig....och molnet-visst hittade ni det?
2008-04-27

    Solros
Så fint!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP