senryu

Texten skrevs för att jag plötsligt tänkte på att rymden, Universum, är vårt hem. Och när vi talar om att komma till himlen, så bor vi ju redan i himlen eftersom Tellus är belägen bland alla andra himlakroppar.....<" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu

Texten skrevs för att jag plötsligt tänkte på att rymden, Universum, är vårt hem. Och när vi talar om att komma till himlen, så bor vi ju redan i himlen eftersom Tellus är belägen bland alla andra himlakroppar.....<


Vi bor redan där

 

Jag vet inte hur

snabbt vi rusar genom den

rymd som är vårt hem

 

 

Men jag vet att vi

inte kommer till himlen

vi bor redan där

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-27 10:18



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Alldeles sant!
Handlar om
perspektivförflyttning.
När det sker
växer ödmjukheten
hos mig.
Tack för växande text.
2008-04-29

  Bibbi VIP
Fantastisk och härlig boplats.
applåd!
2008-04-28

  katt.inc
Gillar denna tanke helt enkelt. Stort, så stort. Tack.
2008-04-28

  Lejonhjärtas poesi
Javisst är det så och hela vår tillvaro är himmelsk även här på jorden, bravo!
2008-04-27

  Michaela Dutius
Vacker och drömmande
2008-04-27

  glittertindra
tänkvärt...
2008-04-27

  -Ulla Tilemo- VIP
Vill bara uppmana er som läser texten.....
Den har inget med tro eller inte tro att göra.
Läs den konkret, så upplever du kanske det jag gjorde.
Vårt hem mitt i rymdens himmel. En snurrande himlakropp i ett oändligt Universum..... och där bor vi. Mitt i himlen
2008-04-27

  charlotte hedendahl
Fint formulerat! Vet inte om jag vill att det ska stämma eller inte!
Mycket tänkvärd!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP