Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten kommer i framtiden

Lämna dina problem vid strandkanten.

Tillbringa dina år i bergen, det går inte att komma högre.

Stäng dötten och släck ljuset.

Om du kan tjänar du pengar om du har tur tjänar du lycka.

Din far är doktor, din mor jobbar med välgörenhet;

din framtid är betald och planerad.

Lämnar det för lycka, åker till solen och stranden.

Lev för dagen, lev för livet.

När du vaknar och tänker att allt blev fel igår,

gör det rätt imorgon.

Idag är igår imorgon.

Jag ska befria dig från pengarnas förbannelse,

verkligheten kommer i framtiden, LEV NU!




Fri vers av Tezzan__
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 12:18



Bookmark and Share


  om en Siri
oh. me likey. lev för livet lev för konsten och lev framförallt för kärleken. vi har glömt bort det viktigaste.
2008-08-24

  elden
Nu lever vi Tessan.
<3
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__