Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


genom vatten

jag strimlar tiden
river i remsor
delar in
delar upp

söker stygnen
som binder ihop

jag väntar hallontiden
där drömmar driver
kring fransiga kanter

stavar sig
genom vatten




Fri vers av kanelen
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen