Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


en ikon

han hänger som en ikon
i mina trasiga maskor

ropar mina många namn
från förr

fläckar vita linnet
i mina sinnen

rycker upp dörrar
krossar fönster

han stakar sig in
i mina stängda rum
bit för bit

-gå härifrån
innan jag börjar brinna

igen




Fri vers av kanelen
Läst 546 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-27 13:28



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ja ibland får man mota fan redan i öppningen!
Härligt!
;o)
2008-04-27

  stella
Tilltalande titel som präglar hela texten. Ja denna rockar!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen