Min mamma var inte okomplicerad
Det var inte vår relation heller
Jag rotar i den nu och försöker minnas de ljusa stråken

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma var inte okomplicerad
Det var inte vår relation heller
Jag rotar i den nu och försöker minnas de ljusa stråken




Sa min mamma

 

Du sa jämt
att de små
nyfödda

och

skrynkliga
är de
allra

vackraste
människobarnen

När du
sa det hade
du en särskild

glans
i blicken




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-27 14:59



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja, det är något speciellt
med de nya männiksobarnen
med de nya liven på
jorden över huvudtaget.
Önskvärt vore att den speciella
blicken överlever åren.
Hjärtknipande.
2008-04-29

  NågonAnnans
JA De är något helt fantastiskt vackert och fulländat i sig själv, och så oförstörda...De liksom bara ÄR och de är så hela och rena de små nyfödda...
2008-04-27

  Michaela Dutius
Det är de- och de är liksom komna från vishetens källa
2008-04-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vist är det så
man måste
bara tycka
om de små!
2008-04-27

  charlotte hedendahl
En sån vacker sanning!
2008-04-27

  glittertindra
ler och håller med.. de små är vackra och förunderliga... en glans som återspeglas hos många när de minsta kommer på tal...
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP