Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lura mina dumma tankar, som framkallar denna dumma ångest
tänk om de kunde vara så lättlurade...!



Djupdykning

Om jag dyker
djupt,
riktigt djupt
kan jag kanske
kanske
lura mina tankar att tro


att det inte är ångest
som gör det
svårt att andas
utan vattnets kompression




Fri vers av Nic
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-06-21 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic