Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Bortom viktighet

 

När viktigheten 

försvann kom dess verkliga

betydelsen fram




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-27 20:47



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
En viktig variant på:
När kon är borta
är båset tomt!
Fint diktat!
2008-04-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Så sanna ord...ödmjukhetens spegel/B
2008-04-29

  Anders Nordlander VIP
GRATTIS tii de fem/ fin fin dikt och sann!!!
2008-04-29

  Michaela Dutius
Grattis till placeringen - den är du värd
2008-04-29

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
Applåd och bokmärke.
2008-04-28

  * Ammi *
precis så är det .. byt nick, till Poesiugglan! kram
2008-04-27

    Scribble
det är så en riktigt typiskt underbar
Ulla-text, kloka ord! Kram till dig!
Betyder så mycket! /S
2008-04-27

    Melona
sant!

du är bra på det här!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP