Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevare

 

Du är
en

överlevare

sa
han

Det har
du

alltid varit

 och

det hade
jag inte
tänkt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 21:48



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Du hittar precist
i både ord och form!
...Du är en överlevare....
kan ibland tolkas som
.. du klarar dig alltid,
jag behöver inte
bry mig så mycket
om dig!....
2008-04-29

  NågonAnnans
FINT! och ja jag håller med, du är en riktig överlevare:)
2008-04-27

  Junibarn
Kort. Men den blir längre av alla enter. Jag gillar det, att dela upp varje så det blir bara ett ord på varje rad. Man suger in det långsammare då. På något bra sett. =)
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP