Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postmoderna tankar om varandra


Den arkebuserade dövblinde gengångaren
Verkligheten
lättar etthundra
fulla tomrum
med händer
som amputerats
av trubbiga
saxar.
”Det är hemskt att tycka annorlunda” sa hon och tänkte:
Jag ser så alldaglig ut idag.
Smink är en mänsklig rättighet. Som mat och vatten.
”Du är snygg idag. Det stod i Cosmopolitan.”
”Tack. Du är också fin.”
Men hon tänker:
Du ser så plastig ut. Det är INTE miljövänligt.
\"Och man ska tänka på miljön!\"
Sa hon som inte tänkt
På reklamduschen
Från brevinkastet
På mornarna.

”Får jag vila kuken i din mun?”
Och så lätt blev allvaret ett skämt…




Fri vers av fadedfromblack
Läst 445 gånger
Publicerad 2008-04-28 14:36



Bookmark and Share


  Lulijia
Du är fortfarande en stor talang :)
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack