Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fat dog



A fat castrated dog
is howling a long song
of raspberries
and feces
I think it\'s about
a bullshit treatise
on the human intellect




Fri vers av Johan Lazer
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lazer