Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarstädning


I högar staplar jag känslor
kärlek, svek, oro , hopp

Putsar av gamla minnen
som jag för längesedan glömt bort

Kanske borde man göra sig av med dem iallafall
de flesta samlar ju bara massa damm

De slitna sandalerna från förra sommaren
är ju ändå för små och skaver i hälen




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 633 gånger
Publicerad 2005-06-21 10:50



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
det är nog inte det materilella man saknar..Levande o målande skrivet...
2005-06-22

  madinsane
ut med skräpet..
kommer du hit och hjälper mig att slänga allt mitt sedan? ;)
2005-06-21

  Hans w-art Westlund VIP
den här gillar jag. pekar på all gammal skit man sparar för minnets skull, i stället för att skapa nya...
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP