senryu


De som inte besvarar mina brev
eller mina mail och inte
ger svar på sms
- de har svarat -

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu


De som inte besvarar mina brev
eller mina mail och inte
ger svar på sms
- de har svarat -




Mellan tysta rader

 

Mellan tystnadens

rader läser jag allt jag

behöver veta 

 

Obesvarade

brevs tysta språk har talat

genom tystnaden

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-28 22:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Talande tystnad- uttrycket så väl beskrivet i din text
2008-05-01

    Scribble
Var inte så ledsen över tystnaden,
kanske har den som inte svarar någon
anledning för det och kommer att skriva
till dig lite senare. Ibland har även den
som inte svarar, sina dåliga dagar och
det tar lite tid att komma över. Tröstkram/
s
2008-04-29

    Lindizz
Ja, ibland kan man läsa mellan raderna, mycket bra skrivet.
2008-04-29

  Gunilla VIP
....så rätt....
men ibland kan man
faktiskt feltolka.
En annan människas
tystnad kan också
bero på inre stumhet.
Fin diktning!
2008-04-29

  NågonAnnans
Så sant Ulla, man kan läsa mycket mellan raderna... Fint skrivet som alltid av en mycket vis kvinna:)
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP