Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ska jag ge dig det vackraste leendet jag har

Det är vår i luften
inne i rummet är luften kvalmig och varm
det klibbar i knävecken när jag lägger mina knän i kors

vårkänslorna bubblar inuti mig,
glädjen, känslan, du

men ändå så rinner en tår nerför min kind
jag fuktar min läppar med tungspetsen,
det smakar salt

det var inte meningen
slumpen...igen
kanske ödet

är du mitt öde?

du får mig att må bra
jag trodde inte att jag kunde vara lycklig igen efter alla tårar jag gråtit
men du gör mig lycklig

le, säger du..
-ditt leende är så vackert

jag ska le för dig, jag ler för dig
mer än du anar, fler gånger än du kan se

men just nu gråter jag för dig,
det vet du inte
det som rinner nerför min kind kallas tår,
den ser du inte

ska sova, drömma, hoppas

imorgon är en ny dag,
kanske hör du va dig då
låt mig få höra din vackra röst,
så ska jag ge dig det vackraste leendet jag har















Fri vers av ~maria~
Läst 555 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-28 23:00



Bookmark and Share


  RogerIvan
Vacker och allvarlig text. Den får mig att ana värdet utav ett vackert leende.
Värdet för den som ser det, och även värdet för den som ger det.
2008-05-31

  J.E Larsson
Känslor utförligt beskrivna med ord, fint!
2008-05-21

  To
Vackert men ändå betyngande. Får mig att tänka på olycklig kärlek, ett skrikande hjärta.
2008-05-20

  mollypop
ge hela världen ditt vackraste leende!
JÄTTEBRA!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

~maria~