Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otakt med livet

Periodvis känns det som om
man är i otakt med livet



Man kommer ingenstans
bara trampar och stampar
på samma ställe
medan man åser hur livet runt om
pågår för fullt


Sedan stegar man på för fort
och livet hamnar på efterkälken
Med ett stort tomrum emellan



Saktar man ner stegen
för att invänta livet
passerar det förbi
och det enda man ser är dess fotsulor



Det känns omöjlig att hitta
rytmen att hålla jämna steg
eller ens gå i samma parad




Fri vers av Nic
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-06-21 13:09



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Poetiskt och vackert
2005-06-21

  Bodil Sandberg
Poetiskt och vackert
2005-06-21

  Masoud Vatankhah
Skaffa dej en schysst surfbräda så slipper du det här! ;)
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic