Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lund - Landskrona, vagn 11. plats 106


Trots din plats var två rader bort
slog du dig ner, mitt emot mig
på tåget mellan Lund och Landskrona

Jag ville räkna fräknarna i ditt ansikte
känna om din röda solbrända hy
brände lika mycket som dina klara ögon gjorde

Din hund, han såg mig
satt emellan oss och log
Han slickade min hand och du ursäktade dig för hans beteende

Du steg av
Blev tillslut en prick på perrongen
Jag ville luta mig ut, genom fönstret, och skrika
du glömde kvar din parfymdoft mellan sätena

Kände du inte igen mig? Det var ju jag!
Jag som skulle älskat dig trotts en regnig sommar
din rufsiga frisyr och ditt svullna myggbett på kinden

Snälla sig att vi ses igen!

Jag sitter kvar här
och väntar




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1261 gånger
Publicerad 2005-06-21 13:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här Daniel brukar jag smygläsa då och då. för den är så jävla bra
bara så att du vet :)
2005-12-02

  Maya
Mums, denna gillar jag=) andra versen är bäst. /M
2005-11-15

  SofiaN
Bra, bra braaaa! Ja, så bra att jag saknar kommentarer. Vilken känsla jag fick, som en kniv i bröstet, har lite svårt att förstå varför. Måste läsa igen och igen. Säger som MadinSan:
"du glömde kvar din parfymdoft mellan sätena"

Vilken klockren mening!
2005-10-11

  Propella
Skriven med värme och kärlek och längtan. Söt utan att bli sliskig. Härligt språk, härliga liknelser.

Högsta betyg.
2005-10-07

    Totte Temmelin
ja ruskigt bra. det där vardagliga med det knasigt längtande beteendet efter någon. ja för fan. den blir en favorit att läsa om och om igen.
2005-09-30

    ej medlem längre
Riktigt riktigt bra :)
skriver med värme och längtan och talang det gör du.. ännu en gång vackert
2005-06-29

  swimsus@gmail.com
Någon glömmer sig kvar..det tillfälliga mötet som lämnar en till livet som aldrig kanske kan bli detsamma igen..fantastiskt bra skrivet av dig grabben..grymt impad!*
2005-06-22

  madinsane
HELT UNDERBAR.

'du glömde kvar din parfymdoft mellan sätena'

är bland det bästa jag läst.. ja, åtminstone idag. MYCKET BRA!!!!!!!!!
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP