en inbjudan
en fråga ett kontaktförsök
möts av tystnad gång på gång

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en inbjudan
en fråga ett kontaktförsök
möts av tystnad gång på gång




Ingen ko saknad

 

man saknar inte kon
förrän båset är tomt 

heter

det

men efter alla möjligheter
jag har givit till kontakt så

tror

jag

inte att det överhuvudtaget
funnits någon ko att sakna

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-29 08:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förstår din känsla- som du lindat in i poesins vackra omslagspapper
2008-05-01

  Ilona _L
Hmmmmm...och kanske inte \"någon ko på isen\" då heller? ;-)
2008-04-29

  Gunilla VIP
*Gapskratt*
Illusioner kan ta sig
många uttryck....
Skönt när någon kan se
när *kejsaren är naken*....
2008-04-29

  LassO
\"locka med grönt gräs\" kanske inte hjälper heller då ;=)
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP