Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemenskap i vårens tid


Kompostjord- haiku

Mångbent gråsugga
skyddad av medburen sköld

vårbudbärare




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 653 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-29 09:23

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  fågel grå
Härlig iaktagelse.
2008-10-01

    papillon
Andra må dikta om rådjur -
Vera hon månar om smådjur...
Applåder!
2008-04-29

  Rachel Roth
underbar...
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP