Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är barn tillsammans


Våra ögon leker lekar
bollar spegelbilden av varandra
mellan oss

Jag blir aldrig vuxen med dig
vi är barn tillsammans
du, min bästis

Din röst spelar ett trumsolo på min trumhinna
och likt en orgasm i örat
sprider den sig ut i fingertopparna
och får mig att darra

Du ler och jag ler tillbaka
för jag vet vad du kommer att säga

Ja, Jag älskar dig också!




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-06-21 14:04



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Denna var helt sanslöst bra! Fick mig att tänka på min bästa vän...
2005-07-19

  swimsus@gmail.com
I sammförstånd o lek med förklaringar som verkligen menar det de ska..splended lad!
2005-06-22

  madinsane
åååå.. jag menar åååå.. ja, bara sådär.
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP