Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tag sen sist jag satt här och skrev Var tvungen att utvecklas till nått högre för att inte falla ner.. Shiit, utvecklingen


White man CAN jump!

Oavsett det som skett har jag alltid gjort rätt
Tagit tid för mig själv för att inte hamna snett
På blott ett år har jag utvecklats till något högre
Nån som tar det lugnt, håller sig och är snart klar med alla böter
Haft tid för att skriva och fått det att bli grymt
Skiljdes från bruden och hon har nu rymt
Och det var väl mitt fel att hon inte palla mer
Hon fick fan pinas, hade det svårt att le
Nu när vi ses, vill ha henne men vettifan vad jag ska göra
Står och små-ler, det är falskt men vad gör man
Säg mig vad gör man?

Ave Crux Spec Unica

RB, som sagt blev det nedlagt
Ekonomin höll helt enkelt inte så alla stack
Gruppen är kvar fast under gammalt namn
Bröder För Livet är vi som aldrig vann
Alltid levt på botten och fått ta emot skällsorden
Är så jävla stolta, vi vandrar brett i norden
Några är kvar men klart det finns de som försvann
De som inte pallade att luften blev varm
Men nu är vi kvar, vi som klarade spelet
Det är dags att sattsa för att ta hem hela gemet

Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris. Nescio. Sed fieri sentio et excrucior.

Och nu till Fidde, Fidde J för att vara exakt
Snubben från Falköping har utvecklats starkt
Du hittar mig på stan med blocket alltid där
Skriver mer och mer och blir aldrig fullärd
Alltid nya fraser och ord som kombineras
Tankarna snurrar och rimmen formuleras
Cirka en text i veckan, rättad och klar
Inte likt det här utan håller mera fart
Blir en låt du kan rappa, sjunga eller nynna
Det här är blott ett avbrott som bara kan gynna
Har skrivit så länge att alla har sett en utveckling
Övat och övat för att uppnå förbättring
Sålt texter en längre tid men börjat spara de bästa
Så att efter min tid kan jag ge dem till min nästa
Och kom om du vill testa, har inget att dölja
Du ser mig inte för det mesta
Är en i gänget, du vet dem med sjal och huvtröja

Acta est fabula, plaudite!




Fri vers av Fidde J
Läst 483 gånger
Publicerad 2008-06-03 10:42



Bookmark and Share


  AnnaMy
gung i texten, gillar!
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Fidde J
Fidde J