Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tiden förgått...

Vajar i vinden
påskliljans gula trumpet

Utblommad




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 15:01

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Och här har de inte ens hunnit ur fodralet.....
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP