Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mil mellan mina sinnen


Tusentals taggar kring mitt bröst
vad har jag gjort, jag är tröstlös

Det är mil mellan närhetsstunden
igår, och demonerna idag



II



Kvinnorna jag har älskat
de är inte många
jag älskar inte
mig själv:


Vid mina sinnens fulla bruk


Fullständigt rasande
Tycker det är så orättvist att vara ond
Det gör mig rasande,
Jag vill inte
Att de skall vara mil mellan mina sinnen.




Fri vers av isidore
Läst 682 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-04-29 15:22



Bookmark and Share


  Paedur
Mäktig dikt om skuld och att bli skuldbelagd samt längtan till vad som kunde varit. Titeln smakar mycket gott och kan innehålla många bottnar.
2008-05-18

  mayhem and order
som att konservöppna in till nära och få försmaka på polariteten.
2008-05-05

  Tess the mess
du sätter ord på mig!
mil mellan sinnena.
sekunder emellan och ändå detta enorma avstånd mellan mörker och ljus.

försöker vila i nuet. försöker vila i nuet.
försök du också!
2008-05-04

  isidore
jag är flera av mig själv; outsägligt ensam, med flaskan i handen och något annat i favoritvenen, den sitter i nacken.
2008-05-04

  Laijza
Gillar titeln, alot
Gillar inte att du styckar av med II, låt det vbara börja på nytt stycke, låt det höra ihop.
Gillar galenskapen och försöket till behärskning.
gillar styckesuppdelningen, pauserna. Well, allt på rätta stället. Du är en av oss, välkommen.
2008-05-04

  glasblåsarblå
wow. Kraft och styrka i den här.
Man sugs med från början, jättebra skrivet. Älskar titeln också förresten.
2008-05-03

  isidore
Bara så ni vet är jag död nu; önska mig det värsta öde ni kan
2008-05-03

  Матрёшa
ojoj oooj massa snygga formuleringar!
\"Det är mil mellan närhetsstunden
igår, och demonerna idag\" - ngt som jag har lätt att känna igen mig o det tilltalar mig mkt mkt..

O inledningen på stycke två är underbar bra..

texten får mig att småle men samtidigt känner jag tyngden i orden.
2008-05-02

    Trast
Bra Idiotist. Som vanligt! Just i den här dikten lyckas du närma dig ett enklare uttryckssätt. Mer \"begripligt\" på den språkliga nivån. Men det gör på intet vis att dikten fångar mig mindre än det andra du skriver. Någon sorts erfarenhet med motsatta spänningar väl gestaltad och med språklig spänst som vanligt.
2008-04-30

    smuts
Jag tycker särskilt om:

\"Det är mil mellan närhetsstunden
igår, och demonerna idag\"

Tycker att dikten är lysande.
2008-04-30

    glasa VIP
det är närhet här
mellan läsaren
och dina
orden
känslan din
i dina orden
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore