Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ballongbärare

 

 

 

häpna dej
drömmarna dricker morgondagg
gäspa

yllevärme i syrenberså
fotavtryck i det gröna gröna
hon har koftan virad
om livet

syrligt sa hon
om tidiga frukter

ögon tåras upp i det blå
iris
himla-vackert

 

ur vaknande stiger
dina syner

bär dej

ett par röda

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 890 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-29 17:49



Bookmark and Share


  blaite
Skitbra rent ut sagt
2009-08-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Ord byggda av ord som revor, bygger ett slott för mig. Gillar! Hälsar Fredrik
2009-02-12

  Göran P Rödholm
Att läsa en dikt av dig är som att se språket för första gången. Man blir överraskad för varje ny rad. Jag ser framför mig någon gå och kånka på en ballong, som ju bär sig själv. Allt vi gör i den stora onödan, kanske.
2008-08-07

  aberatio
Den här gillas starkt!
2008-05-25

  glasblåsarblå
åh. mycket tjusigt och mysigt på samma gång :)
jättesnyggt!
2008-04-29

  Tobias Hedlund
:)
2008-04-29

  Bjarne Nordbö
Vet inte vad jag ska skriva. Du äger en poetisk ådra som är oemotståndlig. Detta njuter jag.
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson