Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... skapas kärlek


Ur brytpunkten...

Inre hav
av böljande vågor
sköljer över strandens kant

bryter
över kantigt stenblock

slipad häll
smeker ormens kropp
som ringlar sig
till njutning
i solens varma blick




Fri vers av livsdans
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-29 20:24



Bookmark and Share


  micke marin
Vad snällt av dig!
att skapa lite sånt i ditt inre hav..
2008-05-06

  Lyckohäxan Enediel
Wow...vilken vacker pärla du har skapat!
Den hamnar i min bokmärkssamling :)
2008-05-06

  Spir@
smeker ormens kropp

som ringlar sig

till njutning

UNDERBAR!
2008-05-02

  Bjarne Nordbö
Livsdans. Ja, ytterst njutbart.
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans