Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sotflagor och såpbubblor

Tankar
svarta som sotflagor
tankar
skimrande som såpbubblor


flyger lika lätt




Fri vers av Nic
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-06-21 16:28



Bookmark and Share


  The Stargazer
Väldigt fint, i all sin korthet .. och väldigt sant.
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic