Efter Stefan Einhorns bok om att vara snäll
blir ingenting mer sig likt och ordet
NEJ
blir mer använt än förr

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter Stefan Einhorns bok om att vara snäll
blir ingenting mer sig likt och ordet
NEJ
blir mer använt än förr




Senryu x 3

snäll är inte den

som alltid säger ja till

alla och envar

snäll är den som har

sympati för andra och

känner medkänsla

att säga nej för

att det finns ett fullgott skäl

kan hjälpa någon

att ha empati

är att se saken ur den

andres perspektiv

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-30 10:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En totalt rätt beskrivning - snällhet är inte flathet- snällhet är empati
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP