Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv känns som en sten

Jag svävar
Jag flyger
Högt över marken
Finns jag
Ingen kan se mig
Ingen kan höra mig
Ingen behöver bry sig
Mitt jag finns inte bland er längre
Min själ är endast här
Mitt liv där nere känns just nu som en sten
Den faller om man tappar den
Den är tung att bära
Jag faller
Jag störtar
Bort från mitt paradis




Fri vers av Mikaela
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-30 13:48



Bookmark and Share


    FridaR93
Mycket fiint skrivet!

Älskar dig! <33
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela