Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Jag är aldrig så liten som i din närhet
För hos dig är jag ett barn som tror på varje ord du säger
I varandras famnar behöver vi aldrig försvara oss
Aldrig förklara oss
Du håller min värld i din hand
Och när våra själar möts
Vill jag bara vandra vidare till din
I din närhet är jag bara en skugga för
(jag trodde aldrig att jag skulle säga så här men)

Jag vill bara vara precis som du




Fri vers av Pascali
Läst 555 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 13:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mäktig dikt!
Det är så där jag känner mig hos Jesus, i Hans famn, i Hans ljus.
Fast Han betraktar mig aldrig som en skugga utan det är hos Honom jag ser vem jag egentligen är och inser mitt rätta värde som individ och människa.
2009-02-01

  notsomad
wow..vilken kärleksförklaring...modigt
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Pascali