Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld, olika villkor!

En himmel
Ett hav
En atmosfär

Du och jag

Vi lever i samma värld
Fast på olika vilkor




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-06-21 20:48



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Kärlek mellan olika klasser kulturer?
Kort och vackert.
2012-03-03

  Sanningsägaren VIP
Klokord!
2006-08-28

  Hans w-art Westlund VIP
...men så är vi alla olika också, fast vi alla är så lika...
2005-07-01

    BrokenHearted
Jättefint. du skriver verkligen så.. oförklarligt.. super !!
2005-06-29

  murvel
en dikt jag tar till mig, väldigt vacker.
2005-06-24

    indira
Den e sååå bra!!
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka