Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaos.

du har historier inristade på armarna
ångesten flytandes i blodet
kaoset har fått en hemstad inom dig


du vill sätta ord på den kalla luften
den som du andas
som får dina lungor att frysa till is




varför kan du inte sätta ord på
hur hårt ett hjärta slår


ett hjärta fullt av ruttna plåster
och öppna blödande sår


hur ska du kunna förklara
varför din mage värker så mycket
att det du äter inte vill gå ner i halsen


hur ska du berätta om
tårarna
som trycker innanför ögonlocket.




Övriga genrer av fröken brun
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-05-01 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun