Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte älska mig

 

men skrik mitt namn från ingenstans

från helvetet till havet

skriv dina ord jag älskar att hata

skriv vad du vill tills luften tar slut

för något saknas mig

 

skrik mitt namn från himlens port

eka högt genom staden jag vandrar

jag sminkar min spegelbild för att inte dö

för du ser inte längre vem jag var

och jag saknar mig




Fri vers av LadyFool
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-01 16:42



Bookmark and Share


  Coof
Älskar de starka känslor man får av att läsa detta!
2008-09-19

    Pearlan
Stark dikt! Ord som knockar och som har slagkraft. Nice!
2008-06-04

    J.Brodin
Underbar
2008-05-13

    deb8
Så otroligt bra är det här. Vackert och berörande och så dramatiskt. Älskar sista 3 raderna...
2008-05-10

    Melona
jag älskar den här dikten, texten, poesin...

tack!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool