Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårdag

Så brusar det i skog och natur
fåglarna kvittrar besatt
blommor trycker sig upp
ur den svarta jord

det kvittrar och glittrar
solen sig fram tittar
mellan molnen
de grå

själv är jag lite trött
var uppe sent
men vaknar
som så ofta tidigt

dagen är min
att göra det
mig behagar
gå ut i skogar och hagar

ibland är det
skönt
ibland saknas någon
att vandra med

att njuta av Guds natur
det är ju så kul
att se körsbärsträden blomma
att försöka att känslan fånga

kärlekens ljuva energier
skänks till oss i eviga tider
bara gå ut och känna
låta solen oss lite grann bränna

få lite färg och lyster
bli lite kysster
av sol och doft
så underbart.

080501




Fri vers av Solgladje
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 19:38



Bookmark and Share


  Piann VIP
En underbar formulerad vårdikt.
Känslan av naturen är påtaglig.
Kram Piann
2008-05-24

  Bodil Sandberg
O så underbart fint du skriver om den sköna vårdag..sannerligen befriande rader att njuta!!!!tack
2008-05-21

    Oprofessionell
vackert, det känns som vår när jag läser denna
2008-05-01

    sajo
Vilka underbara ord. Tack för fin läsning.
2008-05-01

    Pivvi
ah, ja nog får du mig att älska livet med din dikt!
2008-05-01

  Maria T
En underbart härlig vårdikt.
Körsbärsblommor.
Att få vända ansiktet mot solen och bara njuta
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje