Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillåta mig vara en rolig vuxen... tack Herr Trast för omedveten påminnelse


vill leka

Lockar efter lek

längtar efter tokigheten

 

Vad hindrar mig?

en suck från blickar

ett höjt ögonbryn

 

Den lilla inom böjer sitt huvud

skam

 

Jag tar min hand och vänder hennes ansikte mot mitt

ett leende
en tillåtande tanke och

ögonen gnistrar åter av liv

 

Jag sluter mig ständigt för att öppna ännu en

ännu en

 

 

Ett steg närmare helheten




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-01 20:50



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En mjuk och levande dikt om den livsnödvändiga leken, tack för att du påminner barnet inom att det får ta plats. Alltför många \"vuxna\" har förkvävt sitt inre barn. Vi ska bli \"såsom barn\" står det t.o.m. i bibeln!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson