Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudminnen

Tanken på
din mun över min
krävande, kvävande.

Minnet av dina händerr
klistrade mot min hud
gör det svårt att andas.

Kroppen minns
sårbarheten,
sorgen, smärtan

och huden viskar ständigt
om skam.




Fri vers av Skye
Läst 473 gånger
Publicerad 2008-05-01 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye