Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång

Solens sista strålar
smeker skinnet.
Sänker sig
sedan sakta.

Snart sprider skuggan
sin själ,
sveper solkysst
strand.




Fri vers av Skye
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 21:28



Bookmark and Share


  Bellé
undertbart, har själv försökt att uttrycka känslan med solnedgång, men har aldrig ricktigt lyckats, olikt dig!
2008-06-13

    Martina Östlin
Vackert!!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Skye