Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När fingrarna slinter på tangentbordet och man har bråttom till brevlådans tömning klockan 18.00 kan vad som helst hända....


Fingrarna som slant...och brevet som blev sänt

Snälla älskling!
Brevet som kommer med posten i morgon, läs det inte!

Brevet jag sände skulle lyda så här

Till Mannen i mitt liv,

Längtar så efter vår stundande parningskel
att andas in din kropps sötaktiga doft
känna dina kyssar som en rusdryck i min mun
Du är mitt allt, ja själva skärpet i mitt liv
Ser dig framför mig!
Puss och kram
Från din Kvinna


men i hastigheten råkade det bli

Till Mannen i mitt liv,

Längtar så efter vår stundande rapningslek
att andas in din kropps tösaktiga doft
känna dina kyssar som en surdryck i min mun
Du är mitt allt, ja själva skräpet i mitt liv
Res dig framför mig!
Puss och kram
Från din Kvinna

 




Fri vers av Nic
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-21 22:17



Bookmark and Share


  RebeckaNilsson
haha, underbar vändning!
2005-09-30

  BaraEnFlicka
oj som det kna bli!
2005-06-21

  stella
Hahaha,känner till konsekvenserna av att ha för bråttom...Genomtänkt och finurligt!
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic